08-01-17

Opener 2017

Aanwezig: Chris, Peter en 'paprika' Koen
Hoeker: Wim en Fred
Weerbericht: bewolkt, grondvorst (2°-3°C)
Afstand: Chris(53), Peter(36)

Omdat de Capitaine zijne MTB nog niet in orde is waren we maar met twee aan de sporthal, gelukkig stond er iets verder nog nen eenzame paprika(met kater en lege maag) om met ons mee te vertrekken.
 
lt,olt,paprika koen


De aanloop naar de MTB tocht in Herenthout werd net iets te gevaarlijk gevonden om naartoe te rijden dus kozen we maar voor het good old parcours van Kasterlee-Lichtaart-Herentals via de iets veiligere aanloop door het Houterveld bos.
Den oLt had zijn goei benen van 2016 nog ni bij, een vallingske daarentegen wel, en moest al snel de rol lossen. Op de Kaboutersberg hield hij het voor gezien en liet de twee anderen gaan, zelf zou hij zich gaan amuseren in Lichtaart op het zwarte parcours.
Den LT en de paprika zouden het volledige bloso parcours uitrijden, plus de extraatjes van den LT, om daarna den oLT en de Capitaine te vervoegen in onze stamkroeg Café Den Hoek.

Ook onze majoor, die een slippertje had gedaan op weg naar het werk en met een afgespannen rib zit-staat-ligt, kwam nog binnengewandeld om mee een lekker soepke van bazin Nicole te verorberen.

11:50 |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.