22-01-17

Liever bergaf

Aanwezig: Peter, Chris en Paul
Weerbericht: koud en zonnig (-10° - 1°C)
Afstand: 65km

Bijeenkomst om 8u aan de kerk van St.Jozef; de luitenanten pikken onderweg aan het Mollenhof ook nog korporaal Koen op, geen Capitaine te bespeuren ... die was waarschijnlijk zijn vogeltjes aan het ontdooien smile nu de temperaturen bleven zakken.

Ondanks de diepvriestemperaturen stond er toch veel volk aan te schuiven in de kantine van 'FC De Vrede'. Na 10 min aanschuiven kunnen we vertrekken voor een hele mooie TT die begon met enkele knappe single tracks. We rijden nu in snel tempo naar de bossen van het vliegveld van Oostmalle. Eens we op het terrein zitten wordt ons een ware speeltuin aan single tracks en boswegen voorgeschoteld, ondanks dat we deze TT al vaak hebben gereden blijft het echt de moeite.
Het idee was om tot aan de bevoorrading(met een lekkere warme soep) de 28km te volgen en dan de 38 tot aan de brug over de E34, zogezegd zo gedaan.
Een laatste single track onderaan de brug en dan kiezen we de kortste weg terug via Vorselaar want de oLt moest op tijd thuis zijn.

VTTwechel.JPG


Met 65km op de teller kwamen we in onze stamkroeg café Den Hoek aan. Een griepherstelde Nicole had voor de talrijk aanwezige wielertoeristen(en den Herman 3x) een warm tomatensoepke voorzien om zich aan op te warmen.


172201_Wechel.JPG

11:30 |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.