26-03-17

When we attack you'll never see us back ... doeghte

Aanwezig: Chris, Peter, Jens en Paul
Solo: Fons
Weerbericht: zonnig maar friskes(4°-10°C)
Afstand: 91km
Routewww.routeyou.com/mtb-vorselaar

Na een geslaagd teerfeest, waardoor de OWTe opkomst beduidend klein was, was het deze kille ochtend tijd voor de wegrit georganiseerd door MTB Vorselaar. Afspraak was dat we de korporaal thuis zouden gaan ophalen zodat hij eens iets langer in zijn bedde kon blijven liggen.
Vanwege het zomeruur werd er besloten om vandaag nog om half negen te vertrekken.
Gelukkig was OLT junior ook aanwezig, want de anderen lagen dus nog zat in hunne nest, zodat we toch 4 koptrekkers hadden en er van losrijden eigenlijk niks meer in huis kwam. 

jens,olt,lt,korporaal koen


Toen we in Grobbendonk werden voorbij gevlogen door de plaatselijke WTC(plus twee Miljardo's die nog snel wegreden van de grote groep: anekdote achteraan) was het hek dus van de dam, Jens gaf aan dat het okay was om aan te sluiten met als gevolg een hoog gemiddelde ondanks de wind, een nog halfdronken oLT en het uitdovende licht bij junior de laatste 20 kilometer.


Jens, olt, lt, korporaal koen

Die 'toffe' Miljardo's hebben dus volgende spreuk op hun gat hangen:
"When we attack you'll never see us back".
We zijn die Miljardo's na hun 'aanval' toch nog mooi twee keer voorbijgestoken tongue-out zodat zij in ons gat konden gaan hangen, en daar hadden die toffe manne uit Zoersel blijkbaar last mee want ze kwamen toch weer voor ons rijden tot ze zelf ambras kregen, dumb asses.

jens,olt,lt,korporaal koen 

11:45 |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.